کلینیک نشیمنگاه

ساخت وبلاگ

بواسیر چیست؟
بواسیر نوعی بیماری ناحیه نشیمنگاهی بوده که در انواع مختلف داخلی و هموروئید خارجی به وجود می آید. این بیماری در همه افراد شایع بوده و از متورم شدن عروق انتهای راست روده و مقعد نمایان می شود. اصلی ترین علتی که موجب بواسیر می شود وارد شدن فشار بر این ناحیه بوده که یبوست یکی از اصلی ترین آن است.
از شایع ترین علائم بواسیر می توان به درد، خونریزی، سوزش، خارش و خارج شدن عروق از مقعد که موجب ایجاد اختلال در فعالیتهای روزانه می شود اشاره نمود.

 

چه زمانی به دکتر بواسیر مراجعه کنیم؟
مراجعه به دکتر به منظور معاینه و تشخیص بیماری بواسیر هنگام مشاهده اولین علائم از نیاز های اولیه درمان این بیماری به شمار می رود. اکثر دکتر و پزشک های متخصص میگویند: هر زمان که خونریزی مشاهده کنید، توده ای در مقعد احساس می کنید یا در ناحیه مقعد درد دارید، باید به دکتر بواسیر مراجعه کنید.
اگر زمان مراجعه به پزشک متخصص بواسیر به تعویق بیندازید موجب بروز عوارض جدی چون پیشرفت بیماری، مزمن شدن آن و سخت شدن مراحل درمان می گردد. بنابراین بهترین زمان مراجعه به دکتر بواسیر، هنگام مشاهده اولین علائم آن است.
برخی از علائم که نشان می دهد مراجعه به دکتر بواسیر برای شما یک امر مهم تلقی می شود:

مشاهده هرگونه خونریزی از مقعد
احساس درد در ناحیه مقعد
عدم درمان پس از به کارگیری روشهای درمان خانگی یا گیاهی
اگر یبوست مزمن دارید
هرگونه تورم یا بیرون زدگی در مقعد احساس می کنید
هنگام اجابت مزاج با سوزش مواجه می شوید
متخصص بواسیر باید دارای تخصص و تجربه کافی در زمینه لیزر بواسیر باشد تا آسیبی به بافت حساس مقعد وارد نشود

برای درمان بواسیر به چه دکتری مراجعه کنیم؟
یکی از سوالات رایجی که بیشتر بیماران با آن مواجه هستند، این است که برای درمان بواسیر به کدام متخصص مراجعه کنیم ؟
خوب است بدانید بهترین دکتر بواسیر یا هموروئید دارای تخصص جراحی عمومی، گوارش یا متخصص بیماری های عمومی باشد. علاوه بر آن درمان بواسیر وابسته به تجربه پزشک و شناخت دقیق آن از بیماری می باشد.
بهتر است به نکاتی که در ادامه درباره خصوصیات دکتر بواسیر گفته شده است توجه نمایید تا بتوانید بهترین متخصص هموروئید را انتخاب کنید:

دکتر بواسیر باید حداقل دارای 10 سال سابقه در درمان بیماریهای گوارشی باشد.
درمان های وی باید نتایج مثبتی داشته باشند.
دکتر هموروئید باید دارای تخصص و تجربه کافی در زمینه لیزر بواسیر داشته باشد.


تشخیص و معاینه بواسیر چگونه انجام می شود؟
در مرحله اول پزشک با گفته های بیمار وی را معاینه می کند؛ اما گاهی برای تشخیص دقیق اینکه بیماری بواسیر بوده و دیگر بیماری های نشیمنگاهی نباشد، انجام معاینه امری ضروری بوده و ممکن است به روش مشاهده، معاینه فیزیکی یا انجام آزمایش باشد.
معاینه مقعد در حالت های مختلف خوابیده صورت گرفته و برای انجام معاینه های دقیق فیزیکی از ژل های روان کننده برای باز کردن مقعد و همچنین دستکش استفاده می شود. این معاینه به منظور تشخیص نوع دقیق هموروئید داخلی یا خارجی انجام گرفته و بدون درد است. البته گاهی بیمار دچار هموروئید داخلی بوده که معاینه آن نیازمند انجام برخی آزمایشات است که در ادامه با آنها آشنا خواهیم شد.

دکتر بواسیر چه سوالاتی از شما می پرسد؟
پرسش و پاسخ بین بیمار و دکتر بواسیر از اصلی ترین مراحل معاینه به شمار می رود. بنابراین هنگام مراجعه به متخصص، ممکن است برخی سوال از قبیل موارد زیر از شما بپرسد.

علائم شما از چه زمانی پدیدار شد؟
تا چه حدی احساس درد یا ناراحتی دارید؟ (خفیف، شدید)
آیا دچار یبوست یا اسهال مزمن هستید؟
در طول یک هفته چند بار اجابت مزاج دارید ؟
تا حالا هنگام اجابت مزاج یا پس از آن دچار خونریزی شده اید؟
رژیم غذایی شما چگونه است؟
آیا سعی در تغییر شیوه زندگی یا عادات خود داشته اید؟
آیا روزانه 8 لیوان آب می نوشید؟
برخی از سوالات بیماران هنگام مراجعه
پرسیدن برخی سوالات به دکتر بواسیر می تواند ابهامات به وجود آمده را برطرف کرده و در روند درمان به شما کمک کند.

هموروئید من خفیف است یا شدید؟
با دارو درمان می شود یا نیازمند شیوه ها ی پیشرفته تری چون لیزر است؟
چه کارهایی سبب بهبود علائم بواسیر به وجود آمده خواهند شد؟
امکان بازگشت بیماری پس از درمان وجود دارد؟
قطعی ترین روش درمان هموروئید چیست؟
بهترین شیوه درمان بواسیر از نظر متخصصان
در زمان گذشته پزشکان از روشی چون انجام عمل جراحی به منظور درمان بواسیر استفاده می کردند که دارای عوارض بسیار زیادی بود. اما امروزه با پیشرفت علم و دانش شیوه هایی چون لیزر بواسیر به بیماران عزیز عرضه شده که در کمترین زمان و عوارض میتواند بیماری بواسیر را درمان کند.
لیزر به دلیل کم هزینه تر بودن، عدم آسیب رسانی به بافت حساس ناحیه مقعد، دوره نقاهت کوتاه و نتیجه مثبت در درمان یکی از بهترین شیوه درمان بواسیر از نظر دکتر بواسیر شناخته شده که در کمترین مدت زمان انواع هموروئید را درمان می کند.

بهترین متخصص بواسیر در تهران
به منظور بهبود و نتیجه گیری بهتر از درمان بواسیر بهتر است به دنبال کلینیک درمانی معتبری باشید که پزشکان آن دارای سابقه و تجربه درمان بواسیر بالایی باشند. چرا که یکی از معیار های دکتر بواسیر خوب، دارا بودن سابقه و تجربه درمانی در این زمینه است.
کلینیک نشیمنگاه در تهران یکی از بهترین کلینیک های درمان بیماری نشیمنگاهی به ویژه درمان بواسیر با لیزر می باشد که با در اختیار داشتن تیم متخصص پزشکی در محیطی مناسب، انواع گوناگون بواسیر را درمان کرده اند.

https://clinicjarahi.ir/doctor-hemorrhoids/

کلینیک نشیمنگاه...
ما را در سایت کلینیک نشیمنگاه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : nmoein nmoein بازدید : 148 تاريخ : ساعت:

 

کیست مو یا کیست پیلونیدال چیست؟

پیلونیدال کیست (پی لو نی دال ) توده ای غیر طبیعی درون پوست بوده که حاوی مو و ترشحات پوستی است. کیست مویی در اکثر اوقات در بالاتر از کفل ها و نزدیک استخوان دنبالچه به وجود می آید از این رو برخی آن را کیست مویی دنبالچه نیز می نامند. پیلونیدال کیست هنگامی پدید می آید که مو، پوست را شکافته و به درون آن باز می گردد در این هنگام زیر پوست آبسه و عفونتی دردناک به وجود می آید.
از جمله راه های درمان این کیست، لیزر و ایجاد چاک در محل و برداشتن یا تخلیه نمودن آن است. این عارضه در بین آقایان جوان رایج تر بوده و به خصوص در افرادی که در زمان های طولانی نشسته اند بیشتر به چشم می خورد.
برای مثال رانندگان تراکتور، از دسته افرادی هستند که خطر ریسک ابتلا به این بیماری برای آنها بیشتر است.

تاریخچه پدید آمدن  کیست مویی کمر

این بیماری از زمان جنگ جهانی دوم به بیماری رانندگان جیپ شناخته می شد. چرا که در آن زمان افراد ساعات طولانی در مسیرهای ناهموار رانندگی کرده و بالا پایین می رفتند. همین امر در دراز مدت سبب بروز کیست مویی کمر در آنها می شد.

کیست مویی حاد

هنگامی که سینوس مویی حاد ایجاد می شود، در ابتدا با علائم کمی چون قرمزی تورم یا فرورفتگی مواجه می شوید. در صورت بی توجهی به این عارضه، شما از علائم بیشتر و سخت تری رو به رو شده و نیازمند درمان پیشرفته تری خواهید بود.

برخی از علائم کیست مویی حاد:

  • تب
  • تورم و التهاب شدید
  • ترشح چرک و خونابه از ناحیه
  • درد خفیف یا شدید درناحیه کمر
  • حفره حفره شدن پوست کمر

کیست پیلونیدال مزمن

کیست مویی مزمن نوعی از سینوس است که بیشتر افراد به آن دچار می شوند. در این نوع کیست، درد ناحیه کمر و محل کیست بیشتر و خروج چرک و ترشح از کیست کمتر است. اما گاهی پیش می آید که کیست ترکیده و مقداری چرک و خونابه از آن خارج شود. بدانید این به معنای درمان و بهبود کامل سینوس نیست و شما همچنان به معاینه پزشک نیاز دارید.

علت پدید آمدن کیست مویی مقعدی چیست؟

به طور کلی این بیماری در بین آقایان شایع تر است. اما عوامل متعددی می توانند در به وجود آمدن کیست مویی مقعدی نقش داشته باشند. عدم رشد نمودن مو و تا خوردن آن به درون پوست، اصلی ترین دلیل به وجود آمدن کیست مو می باشد. اما دلایل محیطی دیگری وجود دارد که خطر ابتلا به این بیماری نشیمنگاهی که گاها فیستول مویی شناخته می شود را افزایش می دهد.
تغییرات هورمونی به خصوص در بین آقایان از دیگر عواملی است که موجب تحریک موهای زائد و ایجاد اختلال در مو و پوست آنها می شود.
برخی از عوامل تشدید کننده کیست مویی را با یکدیگر بررسی خواهیم کرد:

  • پوشیدن لباس های تنگ و چسبان
  • داشتن موهای زائد زبر و متراکم
  • نداشتن تحرک کافی
  • نشستن های طولانی مدت
  • افراد درسن بلوغ
  • بهداشت فردی ضعیف
  • افرادی که شکاف باسن آنها عمق بیشتری دارد
  • چاقی و اضافه وزن

بهترین روش درمان کیست مو

انتخاب شیوه درمان کیست مویی به هر روشی که باشد بسته به شرایط جسمانی بیمار و تشخیص پزشک صورت میگیرد. اما برخی از این شیوه های درمانی را با یکدیگر بررسی خواهیم کرد.

لیزر کیست مویی

لیزر همیشه بهترین روش درمانی در درمان هرگونه مشکل عارضه به حساب می آید. چرا که از پیشرفته ترین حالت درمانی استفاده کرده و از کمترین عارضه برخوردار است. در این روش درمانی فرد پس از درمان، به راحتی می تواند کارهای روزانه خود را انجام دهد و درد و خونریزی ندارد.
همچنین در این روش عوارضی چون جای بخیه و جای زخم عمل وجود نداشته و به حالت اولیه خود باز می گردد.

ادامه مطلب در اینجا

کلینیک نشیمنگاه...
ما را در سایت کلینیک نشیمنگاه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : nmoein nmoein بازدید : 190 تاريخ : ساعت: